Spółka Marani 1915 działa w Polsce jako oficjalne Przedstawicielstwo J.S.C. Telavi Wine Cellar – jednego z największych producentów win w Gruzji. Firma prowadzi także import mocnych alkoholi i różnych produktów spożywczych z Gruzji. W Warszawie, przy ul. Wąwozowej, prowadzi sklep firmowy Wina na widoku, a także Winebar Marani.
Telavi Wine Cellar powstało w 1915 roku w Telavi. Obecnie należy do nich 22,5 tys. ha upraw winorośli. Produkują na dużą skalę wina z gruzińskich szczepów winogron, ale i chachę, destylat gronowy z wyselekcjonowanych szczepów winogron, m.in. chardonnay, a zwłaszcza lokalnych odmian – saperavi i rkatsiteli, a także kupażowaną i starzoną w beczkach po winie Marani Barrique. Gruzińskie wina Marani powstają w regionie Kachetii. Winiarnia łączy nowoczesne technologie ze starożytnymi metodami wytwarzania. Beczki dębowe sąsiadują tu z tradycyjnymi amforami glinianymi – kwewri, zakopanymi w ziemi piwnicy, którą nazywa się „Marani”. Region Kachetii dzieli się na siedem najważniejszych mikroregionów dla win o zastrzeżonym nazewnictwie miejsca pochodzenia upraw winorośli. Prawy brzeg rzeki Alazani zajmują mikroregiony Tsinandali, Vazisubani, Akhasheni i Mukuzani, a mikroregiony Napareuli, Kvareli i Kindzmarauli są położone przy malowniczym podnóżu Dużego Kaukazu, na lewym brzegu rzeki Alazani. Marani jest także producentem brandy Telavi w wersjach: 3-, 5-letnich oraz wyselekcjonowanych: VS, VSOP, XO.
Poza przedstawicielstwem Telavi Wine Cellar, spółka Marani 1915 jest też wyłącznym dystrybutorem w Polsce oferty najstarszego producenta brandy w Gruzji – piwnic Sarajishvili. W ich portfolio są bandy: VS, VSOP, VSOP Black, XO, Extra, a także najbardziej luksusowe kolekcje: Sarajishvili Trilogy, Sarajishvili Independence i Sarajishvili Vintage: 1945. 1955, 1957, 1968, 1973. W zakładzie Sarajishvili w Tbilisi powstaje też winogronowy napój spirytusowy David, obecnie oferowany na polskim rynku w trzech smakach. W 2020 roku zadebiutowała wysokiej klasy wódka Tikhari, robiona na maceratach wnętrz wysuszonych włoskich orzechów, o głębokim, wytrawnym smaku.